Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pizza bez pieczenia, szybki i smaczny deser w formie pizzy, skladajacy sie z kremu serowego i dowolnych sezonowych owoców.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Obrac i pokroic owoce. Ostroznie odciac krawedzie spodu tortu. Przygotowac krem - ubic smietane, dodac serek smietankowy, cukier i dokladnie wymieszac. Spód tortu posmarowac kremem postawiajac waska krawedz.
Ulozyc na kremie najpierw truskawki i kiwi, nastepnie jezyny, mango i jagody. Ozdobic winogronami, swiezymi liscmi miety i kilkoma drobno pokrojonymi kawalkami truskawek.