Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona i co najważniejsze- JADALNA miseczka z dyni świetnie smakowała z owocowym budyniem na bazie kaszy jaglanej!
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 15
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7075
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154857
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1048
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 481
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 15
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7075
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154857
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1048
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 481
Składniki
Dynię umyć, a następnie odkroić z niej kapelusz i wydrążyć miąższ.
Tak przygotowaną dynię oprószyć cynamonem i piec w 180 stopniach przez około 30- 40 minut.
Kaszę jaglaną opłukać, a następnie ugotować w wodzie.
Ugotowaną kaszę zblendować z obranymi ze skórki brzoskwinią i mango.
Dodać mleko migdałowe, aby uzyskać odpowiednią konsystencję.
Do upieczonych miseczek nałożyć budyń, a następnie zrobić "kleks" z jogurtu naturalnego i ozdobić miechunką oraz płatkami migdałowymi.