Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona i co najważniejsze- JADALNA miseczka z dyni świetnie smakowała z owocowym budyniem na bazie kaszy jaglanej!
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 261
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 41
Oto smaczny i prosty przepis na polsko-hiszpańską zapiekankę z cukinią, ziemn...
Odsłon: 65
Spodziewasz się gości i chcesz ugotować coś smacznego, a zarazem szybkiego na...
Odsłon: 902
Klopsiki z ryżem to danie superłatwe w przygotowaniu, idealnie doprawione i d...
Odsłon: 957
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 261
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 41
Oto smaczny i prosty przepis na polsko-hiszpańską zapiekankę z cukinią, ziemn...
Odsłon: 65
Spodziewasz się gości i chcesz ugotować coś smacznego, a zarazem szybkiego na...
Odsłon: 902
Klopsiki z ryżem to danie superłatwe w przygotowaniu, idealnie doprawione i d...
Odsłon: 957
Składniki
Dynię umyć, a następnie odkroić z niej kapelusz i wydrążyć miąższ.
Tak przygotowaną dynię oprószyć cynamonem i piec w 180 stopniach przez około 30- 40 minut.
Kaszę jaglaną opłukać, a następnie ugotować w wodzie.
Ugotowaną kaszę zblendować z obranymi ze skórki brzoskwinią i mango.
Dodać mleko migdałowe, aby uzyskać odpowiednią konsystencję.
Do upieczonych miseczek nałożyć budyń, a następnie zrobić "kleks" z jogurtu naturalnego i ozdobić miechunką oraz płatkami migdałowymi.