Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona i co najważniejsze- JADALNA miseczka z dyni świetnie smakowała z owocowym budyniem na bazie kaszy jaglanej!
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 355
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 561
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 763
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 355
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 561
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 763
Składniki
Dynię umyć, a następnie odkroić z niej kapelusz i wydrążyć miąższ.
Tak przygotowaną dynię oprószyć cynamonem i piec w 180 stopniach przez około 30- 40 minut.
Kaszę jaglaną opłukać, a następnie ugotować w wodzie.
Ugotowaną kaszę zblendować z obranymi ze skórki brzoskwinią i mango.
Dodać mleko migdałowe, aby uzyskać odpowiednią konsystencję.
Do upieczonych miseczek nałożyć budyń, a następnie zrobić "kleks" z jogurtu naturalnego i ozdobić miechunką oraz płatkami migdałowymi.