Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Owocowy sorbet dla dzieci"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 198
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 198
Składniki
Do specjalnych foremek na lody wlej po pół butelki każdego soczku. Wstaw do zamrażarki. Po 15 min wyjmij i przemieszaj widelcem, aby rozbić kryształki lodu. Do każdego pojemniczka wetknij kolorowy patyczek po lodach. Ponownie wstaw do zamrażarki i schładzaj jeszcze 3 godziny, a najlepiej całą noc.
Jeśli chcesz urozmaicić smak lodów, do każdego kubeczka możesz wrzucić bardzo drobno posiekane lub zmiksowane owoce, które lubi dziecko.
(bez czasu oczekiwania): 10 minut. Porcja: 80 kilokalorii.Źródło: Świat i Ludzie