Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414112
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2237
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414112
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2237
Składniki
Do miski wsypać płatki owsiane błyskawiczne, dodać mąkę, proszek, cynamon i sól, wymieszać. Do drugiej miski wbić jajko, dodać roztopiony i ostudzony tłuszcz, wanilię i syrop z agawy, wymieszać. Dodać suche składniki i wymieszać. Włożyć do lodówki na czas przygotowania jabłka. Jabłko pokroić na małą kosteczkę. Piekarnik nagrzać do 170°C. Masę z lodówki wymieszać z jabłkiem. Nakładać po pełnej łyżce masy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Uformować kształtne ciasteczka. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec przez ok. 10 - 13 minut.
więcej przepisów:https://kazimierzdieta.wordpress.com/