Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Crumble z niecodzienną kruszonką z płatków owsianych, pasty kokosowej i masła orzechowego.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Usuwamy pestki ze śliwek i kroimy je na kawałki. Owoce układamy w naczyniu żaroodpornym i przygotowujemy kruszonkę.
Płatki owsiane mielimy na mąkę (ja robię to w blenderze kielichowym), przesypujemy do miski i łączymy z pastą kokosową oraz masłem orzechowym. Ugniatamy na kruszonkę i posypujemy śliwki.
Pieczemy około 25 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Można podawać na ciepło i na zimno. Doskonale smakuje polane odrobiną miodu.