Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne pączki serowe, wykonuję się je w parę chwil. Znikają jeszcze ciepłe. Polecam wypróbowanie przepisu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Do miski wsypujemy mąkę, proszek do pieczenia, cukier.
Wbijamy jajka, dodajemy ser i sodę i zagniatamy dokładnie ciasto. Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy.
Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Smażymy na złoty kolor. Upieczone i odsączone pączki obtaczamy w cukrze pudrze. Smacznego ;)