Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne pączki serowe, wykonuję się je w parę chwil. Znikają jeszcze ciepłe. Polecam wypróbowanie przepisu.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 801
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 219
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31439
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 460
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 801
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 219
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31439
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 460
Składniki
Do miski wsypujemy mąkę, proszek do pieczenia, cukier.
Wbijamy jajka, dodajemy ser i sodę i zagniatamy dokładnie ciasto. Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy.
Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Smażymy na złoty kolor. Upieczone i odsączone pączki obtaczamy w cukrze pudrze. Smacznego ;)