Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne pączki serowe, wykonuję się je w parę chwil. Znikają jeszcze ciepłe. Polecam wypróbowanie przepisu.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 127
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8668
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3088
Polecam.
Odsłon: 1884
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 127
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8668
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3088
Polecam.
Odsłon: 1884
Składniki
Do miski wsypujemy mąkę, proszek do pieczenia, cukier.
Wbijamy jajka, dodajemy ser i sodę i zagniatamy dokładnie ciasto. Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy.
Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Smażymy na złoty kolor. Upieczone i odsączone pączki obtaczamy w cukrze pudrze. Smacznego ;)