Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pączki które zrobisz w 30 minut :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1684
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1483
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1472
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1693
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1684
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1483
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1472
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1693
Składniki
W misce wymieszać wszystko oprócz mąki. Używamy do tego trzepaczki lub kuchennej rózgi. Na końcu wsypujemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Ciasto przekładamy do szprycy i wyciskamy na rozgrzany do 175*C olej. Smażymy z obu stron na lekko złoty kolor. Jeszcze ciepłe obtaczamy w cukrze wymieszanym z cynamonem.