Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1356
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1386
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1356
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1386
Składniki
Ser utrzeć z jajkami i cukrem. Mąkę pszenną wymieszać z mąką migdałową, proszkiem do pieczenia, sodą. Dodać do sera i zrobić ciasto.
Odrywać po sporej łyżce ciasto i formować kule. Wrzucać na rozgrzany w rondlu smalec. Pączki same się obracją. Smażyć na złoty kolor.
Przełożyć do miseczki, w której wymieszany jest cukier z mąką migdałową. Potrząsając lekko miseczką obsypywać ciepłe pączusie.
Gotowe. Smacznego.