Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1753
Polecam na kolację.
Odsłon: 362
Najlepsze domowe. Pachnące masełkiem, dlatego nie ma potrzeby dodawania olejk...
Odsłon: 154
Zapiekanka makaronowa z mięsem gyros, warzywami, brokułami i serem feta to wy...
Odsłon: 280
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1753
Polecam na kolację.
Odsłon: 362
Najlepsze domowe. Pachnące masełkiem, dlatego nie ma potrzeby dodawania olejk...
Odsłon: 154
Zapiekanka makaronowa z mięsem gyros, warzywami, brokułami i serem feta to wy...
Odsłon: 280
Składniki
Ser utrzeć z jajkami i cukrem. Mąkę pszenną wymieszać z mąką migdałową, proszkiem do pieczenia, sodą. Dodać do sera i zrobić ciasto.
Odrywać po sporej łyżce ciasto i formować kule. Wrzucać na rozgrzany w rondlu smalec. Pączki same się obracją. Smażyć na złoty kolor.
Przełożyć do miseczki, w której wymieszany jest cukier z mąką migdałową. Potrząsając lekko miseczką obsypywać ciepłe pączusie.
Gotowe. Smacznego.