Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia. Same się obracają w czasie smażenia.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1790
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14372
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19482
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1790
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14372
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19482
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Składniki
Ser utrzeć z jajkami i cukrem. Mąkę pszenną wymieszać z mąką migdałową, proszkiem do pieczenia, sodą. Dodać do sera i zrobić ciasto.
Odrywać po sporej łyżce ciasto i formować kule. Wrzucać na rozgrzany w rondlu smalec. Pączki same się obracją. Smażyć na złoty kolor.
Przełożyć do miseczki, w której wymieszany jest cukier z mąką migdałową. Potrząsając lekko miseczką obsypywać ciepłe pączusie.
Gotowe. Smacznego.