Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 12
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 2646
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 36
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 12
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 2646
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 36
Składniki
Wszystkie skladniki dokladnie wymieszaj,ciasto musi byc dosc geste.
Na dobrze rozgrzany olej nakladaj lyzka porcie ciasta,wykladaj lyzka cedzakowa na recznik papierowy.