Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wysokobialkowe pancakes z jagodami i jogurtem greckim ,idealne sniadnie .
Bardzo smaczne, delikatne i lekkie jak chmurka ciasto jogurtowe do upieczenia...
Odsłon: 148
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 175
Sałata ze śmietaną i rzodkiewką to pyszny wiosenny dodatek do obiadu. W sezon...
Odsłon: 19142
Ogórki małosolne można jeść całe lato, są smaczne i zdrowe. Ukiszenie ich to...
Odsłon: 67
Bardzo smaczne, delikatne i lekkie jak chmurka ciasto jogurtowe do upieczenia...
Odsłon: 148
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 175
Sałata ze śmietaną i rzodkiewką to pyszny wiosenny dodatek do obiadu. W sezon...
Odsłon: 19142
Ogórki małosolne można jeść całe lato, są smaczne i zdrowe. Ukiszenie ich to...
Odsłon: 67
Składniki
Oddzielamy żółtka od białek. Żółtka łączymy z mlekiem, energicznie mieszamy widelcem, dodajemy miód i ponownie mieszamy. Mąkę łączymy z proszkiem do pieczenia, odżywką białkową,cynamonem i ksylitolem Dodajemy je do żółtek, mleka i miodu. Białka jaj ubijamy na sztywną pianę i dodajemy do ciasta delikatnie mieszając. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na małym ogniu pod przykryciem. Ps.olej najlepiej rozsmarować pedzelkiem . Podalam z jagodami i jogurtem greckim