Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wysokobialkowe pancakes z jagodami i jogurtem greckim ,idealne sniadnie .
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Oddzielamy żółtka od białek. Żółtka łączymy z mlekiem, energicznie mieszamy widelcem, dodajemy miód i ponownie mieszamy. Mąkę łączymy z proszkiem do pieczenia, odżywką białkową,cynamonem i ksylitolem Dodajemy je do żółtek, mleka i miodu. Białka jaj ubijamy na sztywną pianę i dodajemy do ciasta delikatnie mieszając. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na małym ogniu pod przykryciem. Ps.olej najlepiej rozsmarować pedzelkiem . Podalam z jagodami i jogurtem greckim