Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wysokobialkowe pancakes z jagodami i jogurtem greckim ,idealne sniadnie .
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 238
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 79
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 116
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 238
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 79
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 116
Składniki
Oddzielamy żółtka od białek. Żółtka łączymy z mlekiem, energicznie mieszamy widelcem, dodajemy miód i ponownie mieszamy. Mąkę łączymy z proszkiem do pieczenia, odżywką białkową,cynamonem i ksylitolem Dodajemy je do żółtek, mleka i miodu. Białka jaj ubijamy na sztywną pianę i dodajemy do ciasta delikatnie mieszając. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na małym ogniu pod przykryciem. Ps.olej najlepiej rozsmarować pedzelkiem . Podalam z jagodami i jogurtem greckim