Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie miękkie i puszyste naleśniki bez grama glutenu
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Jajka zmiksuj z cukrem waniliowym i solą przez ok. 2 min Dodaj pozostałe składniki i połącz mikserem do otrzymania gęstego ciasta Smaż na dobrze rozgrzanej patelni przez ok 2 min. z każdej strony Podawaj z ulubionymi dodatkami np.: polane miodem, syropem klonowym, z owocami lub jogurtem i marmoladą