Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cienkie, delikatne ciasto naleśnikowe
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 208
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 208
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Składniki
Masło roztopić i wystudzić. Zimne mleko przelać do garnka, dodać zimną wodę, mąkę, jajka, rozpuszczone masło, cukry, sól. Miksować do połączenia składników, do gładkiej masy. Ciasto przed smażeniem chłodzić w lodówce minimum godzinę. Smażyć na złoto na średnim ogniu.