Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, mega owocowy, lekki i prosty w wykonaniu deserek:) W sam raz na ciepłe dni:)
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 103
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 142
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 238
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 103
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 142
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 238
Składniki
Galaretkę mieszamy dokładnie w 150 ml gorącej wody. Odstawiamy do wystygnięcia. Banany obieramy ze skórki, truskawki myjemy i obieramy z szypułek. Owoce wrzucamy do wysokiego naczynia, dodajemy mleko i blendujemy dokładnie. Wystudzoną galaretkę wlewamy do owoców, dokładnie mieszamy i przelewamy do pucharków. Wkładamy do lodówki do całkowitego stężenia. Można przyozdobić bananem obtoczonym we wiórkach kokosowych. Smacznego:)