Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co by wam tu napisać ? po prostu smacznie, szybko i tanio. Chcecie przepis ? więc zapraszam pod podanym linkiem będziecie zachwyceni
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 115
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1120
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 450
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 115
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1120
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 450
Składniki
Podwójne galaretki dowolne rozcieńczyć w gotowanej wodzie w 3/4 szklanki w wyższym naczyniu a galaretkę która jest jedna rozpuścić w mniejszej formie w 1,5 szklanki wody. Podwójną wystudzić lecz nie może stężeć
Podwójną galaretkę ostygniętą zmiksować na najwyższych obrotach miksera przez 15 minut nie może być mniej. Na dno dowolnego pojemnika wyłożyć po 8 sztuk herbatników na nie wyłożyć całą piankę a na wyrównaną piankę znowu herbatniki, wstawić do lodówki, jak jedna galaretka rozpuszczona w 1,5 szklanki wody zaczyna tężeć wylać ją na herbatniki z pianką i wstawić do lodówki na godzinę
Deser nadaje się na upalne dni lecz nie tylko