Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
muffinek nigdy dość :-) pod każdą postacią, tym razem makowe :-)
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 518
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8699
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3105
Polecam.
Odsłon: 1906
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 518
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8699
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3105
Polecam.
Odsłon: 1906
Składniki
Do jednej miski wsypać suche składniki, do drugiej mokre (oprócz nutelli). Wszystko razem wymieszać delikatnie łyżką, tylko do połączenia składników.
Do foremek wykładać po łyżce masy makowej, na to łyżeczkę nutelli i kolejny raz masę makową do 3/4 wysokości foremki. Piec w temp. 190 stopni ok. 15-20 min
Gotowe muffinki można oblać lukrem lub roztopiona czekoladą
Smacznego :-)