Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowy deser, który przygotujecie z zaledwie kilku składników. Pieczone banany możecie podać z prażonymi orzechami i jogurtem naturalnym lub ulubionymi lodami. Przepis jest banalnie prosty, dlatego uda się każdemu.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 191
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 541
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1815
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3438
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27093
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 191
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 541
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1815
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3438
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27093
Składniki
Banany przecinamy wzdłuż na pół i układamy w naczyniu żaroodpornym wyścielonym papierem do pieczenia - skórką do dołu.
Każdą połówkę banana oprószamy cynamonem i polewamy płynnym miodem.
Banany wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni. Pieczemy przez około 10 minut.
Upieczone banany posypujemy prażonymi orzechami lub płatkami migdałów. Podajemy z kleksem gęstego jogurtu naturalnego lub z gałką ulubionych lodów. Smacznego!