Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe do zrobienia.Polecam je osobą zapracowanym.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7538
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2526
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7538
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2526
Składniki
Ciasto rozwijam,posypuje orzechami,przykrywam papierem do pieczenia i wałkiem lekko wciskam orzechy.
Ciasto tnę na 20 równych kawałków,potem każdy przecinam w środku i przewijam na drugą stronę.Faworki układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Piekę15-20 minut w 200 stopniach celcjusza na rumiano.Po upieczeniu posypuję cukrem pudrem.