Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe do zrobienia.Polecam je osobą zapracowanym.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1449
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1598
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1449
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1598
Składniki
Ciasto rozwijam,posypuje orzechami,przykrywam papierem do pieczenia i wałkiem lekko wciskam orzechy.
Ciasto tnę na 20 równych kawałków,potem każdy przecinam w środku i przewijam na drugą stronę.Faworki układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Piekę15-20 minut w 200 stopniach celcjusza na rumiano.Po upieczeniu posypuję cukrem pudrem.