Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe do zrobienia.Polecam je osobą zapracowanym.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Ciasto rozwijam,posypuje orzechami,przykrywam papierem do pieczenia i wałkiem lekko wciskam orzechy.
Ciasto tnę na 20 równych kawałków,potem każdy przecinam w środku i przewijam na drugą stronę.Faworki układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Piekę15-20 minut w 200 stopniach celcjusza na rumiano.Po upieczeniu posypuję cukrem pudrem.