Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serek wiejski w wersji jakiej nie znaliście :)
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15185
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4261
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8949
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15185
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4261
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8949
Składniki
Jajka ubijamy mikserem na puszystą masę. Następnie dodajemy otręby owsiane, miód i serek wiejski. Miksujemy jeszcze przez chwilę.
Kokilki smarujemy olejem i równomiernie wykładamy do nich masę serowo-jajeczną. Pieczemy przez 30 minut w 180 stopniach bez termoobiegu.
Upieczony serek podajemy z łyżeczką dżemu. Smacznego!