Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2780
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6435
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2780
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6435
Składniki
Ucierac po kolei: masło, jak bedzie juz puszyste, dodac cukier, potem pojedynczo jajka, potem po trochu mąke przesianą z proszkiem, na koniec suchy mak. Masę przełożyć do keksówki, wyściełanej papierem do pieczenia.
Piec ok pół godziny w 170 stopniach.Wierzch można posypać cukrem pudrem, lukrem lub polewą czekoladową ale saute jest równie pyszny. :)