Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2640
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2640
Składniki
Margarynę rozpuścić na małym ogniu, dodać miód i razem połączyć, pozostawić do wystygnięcia. Jajka utrzeć z cukrem i połączyć z wystudzona margaryną z miodem.. Następnie wsypać produkty sypkie i wszystko razem wyrobić, przełożyć w torebkę foliowa, zawinąć i włożyć na całą noc do lodówki. Na drugi dzień wyjąć podzielić na kawałki i rozwałkować na podsypanej mąką stolnicy na grubość 1/2 cm. Układać na blasze wyłożonej papierem i piec ok 12 min w temp 175stC. Po wystudzeniu można ozdobić