Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8598
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3038
Polecam.
Odsłon: 1827
Polecam.
Odsłon: 526
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8598
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3038
Polecam.
Odsłon: 1827
Polecam.
Odsłon: 526
Składniki
Mąkę wymieszać z sodą i kakao.
Margarynę roztopić dodać miód i cukier,wymieszać.
Mieszankę wlać do mąki dodać jajka,wyrobić ciasto.
Kawałkami wałkować i wycinać pierniczki.
Piec około 10 minut.
Po upieczeniu polukrować i ozdobić.