Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i łatwe w wykonaniu ciasto.
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 1540
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 75
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 159
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 180
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 1540
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 75
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 159
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 180
Składniki
Margarynę roztopić i przestudzić.
Wszystkie składniki zmiksować.
Foremkę (35X11) wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą.
Przelać ciasto do formy i piec w nagrzanym piekarniku (180 stopni) przez 45 minut.