Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych, którzy nie przepadają za twardymi i zbyt słodkimi piernikami
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 548
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 120
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 205
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 157
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 548
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 120
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 205
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 157
Składniki
Ucierać jajka z cukrem, powidłami, śmietaną, oliwą i alkoholem. Na koniec dodać kakao, przyprawę, mąkę, sodę i bakalie. Piec ok 50 min w 180 st.
Można udekorować polewą (ja używam gotowej polewy w proszku) Przepis na średnią blaszkę o wym ok. 38 cm x 25 cm