Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na piernik na ostatnią chwilę, nie wymaga leżakowania ani użycia miksera
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Składniki
Wszystkie sypkie składniki połącz w misce Dodaj wszystkie mokre składniki i wymieszaj krótko tylko do połączenia Przelej do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia Piecz w piekarniku nagrzanym do 180°C przez ok. 40-45 min (do suchego patyczka) Po ostudzeniu polej polewą czekoladową i udekoruj wg uznania