Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ekspresowy piernik
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19191
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19191
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Składniki
Piernik pieczemy wg przepisu na opakowaniu.
Po przestudzeniu przekrajamy na pol, nasaczamy wisniowka.
Powidla mieszamy z wisniami i przekladamy nimi piernik
nakladamy druga polowke polewamy polewa czekoladowa i stroimy wg uznania.