Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 895
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4527
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1147
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 512
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 895
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4527
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1147
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 512
Składniki
Jajka i zółtka ubić z cukrem na puszystą masę,dodawać stopniowo mąkę wymieszaną z przyprawą i sodą na końcu dodac miód i wszystko razem dokładnie wymieszać,ciasto odstawić na całą noc dp olodówki aby dojrzało; następnego dnia rozwałkować iwykrawć anołki i piec 175 stopniach na złoty kolor ok. 10-15 minut.Wystudzone ozdobić według własnego pomysłu.