Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny placek na każdą porę roku. Bardzo łatwy w przygotowaniu.
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 95
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 71
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 205
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 95
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 71
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 205
Składniki
Jajka i cukry ubić mikserem na puszystą masę. Ubijając dodawać pozostałe składniki. Ciasto wylać na przygotowaną brytfannę. Owoce ułożyć na cieście. Zrobić kruszonkę: mąkę wymieszać z cukrem i wlać rozpuszczony tłuszcz. Posypać owoce. Piec około 55 minut w 180 stopniach.