Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można dodać do tego ciasta dowolne owoce.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 729
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22755
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15130
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4849
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45418
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 729
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22755
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15130
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4849
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45418
Składniki
Z mąki,cukru,margaryny,żółtek i proszku do pieczenia zarobić kruche ciasto.
Podzielić na 2 części,jedną rozwałkować na blachę a drugą dać do schłodzenia do lodówki.
Na ciasto dać rabarbar.
Z białek ubić pianę z 1 szklanką cukru i do tego wsypać budyń-delikatnie wymieszać.
Wyłożyć na owoce i na to zetrzeć drugą część ciasta.
Piec około godziny w temperaturze 180 stopni.
Zimne ciasto posypać cukrem pudrem.