Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można dodać do tego ciasta dowolne owoce.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424842
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424842
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Składniki
Z mąki,cukru,margaryny,żółtek i proszku do pieczenia zarobić kruche ciasto.
Podzielić na 2 części,jedną rozwałkować na blachę a drugą dać do schłodzenia do lodówki.
Na ciasto dać rabarbar.
Z białek ubić pianę z 1 szklanką cukru i do tego wsypać budyń-delikatnie wymieszać.
Wyłożyć na owoce i na to zetrzeć drugą część ciasta.
Piec około godziny w temperaturze 180 stopni.
Zimne ciasto posypać cukrem pudrem.