Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciemne, bakaliowe ciasto przełożone delikatną, białą masą. Przeciwieństwa się przyciągają:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1134
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1145
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13169
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1134
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1145
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13169
Składniki
Ciasto: Jajka, mąkę, cukier, sodę i sok z ananasów zmikwosać. Dodać pokrojone orzechy i ananasy. Wymieszć. Wylać na dużą brytfankę. Piec ok. 45 min. w temp. 180 stopni. Po upieczeniu przeciąć na pół
Masa: skłądniki masy zmiksować. Wyłożyć na zimną połówkę ciasta. Przykryć drugą połówką. Włożyć do lodówki