Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciemne, bakaliowe ciasto przełożone delikatną, białą masą. Przeciwieństwa się przyciągają:)
Pyszne, orzeżwiające ciasto. Bardzo delikatna masa z serkiem mascarpone i bi...
Odsłon: 168911
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 967
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 233
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 967
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 233
Składniki
Ciasto: Jajka, mąkę, cukier, sodę i sok z ananasów zmikwosać. Dodać pokrojone orzechy i ananasy. Wymieszć. Wylać na dużą brytfankę. Piec ok. 45 min. w temp. 180 stopni. Po upieczeniu przeciąć na pół
Masa: skłądniki masy zmiksować. Wyłożyć na zimną połówkę ciasta. Przykryć drugą połówką. Włożyć do lodówki
Przepisy Desery
Desery
Babka drożdżowa z ciastem parzonym i kakao
Desery
Pascha - przepis Magdy Gessler
Desery
Różana pascha z bakaliami
Desery
Mazurek czekoladowo bakaliowy i z białej czekolady
Babka drożdżowa z ciastem parzonym i kakao
Babka drożdżowa z ciastem parzonym i kakao to hit tegorocznej Wielkanocy. Pys...
Odsłon: 17
Pascha - przepis Magdy Gessler
Pascha z przepisu Magdy Gessler to wielkanocna słodkość lubiana chyba przez w...
Odsłon: 1044