Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki są puszyste i pyszne. Można je jeść posypane tylko cukrem pudrem, polane miodem albo syropem klonowym lub z ulubionymi dodatkami.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1318
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25013
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 130
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1318
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25013
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 130
Składniki
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oraz cukier puder przełożyć do miski i wymieszać. Następnie dodać jajka, mleko, olej oraz puree. Całość dokładnie zmiksować. Placki smażyć z obu stron na złoty kolor, na średniej wielkości patelni bez dodatku tłuszczu.