Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki są puszyste i pyszne. Można je jeść posypane tylko cukrem pudrem, polane miodem albo syropem klonowym lub z ulubionymi dodatkami.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 335
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2604
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 335
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2604
Składniki
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oraz cukier puder przełożyć do miski i wymieszać. Następnie dodać jajka, mleko, olej oraz puree. Całość dokładnie zmiksować. Placki smażyć z obu stron na złoty kolor, na średniej wielkości patelni bez dodatku tłuszczu.