Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki twarogowe robię w różnych wersjach, bo są lubiane przez domowników. Tym razem placki twarogowe z bananem.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1123
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 237
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20416
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1123
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 237
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20416
Składniki
Ser rozgniatamy widelcem, banana również rozgniatamy
Do sera i banana dodajemy jajka i dokładnie mieszamy
Dodajemy cukry, mąkę, proszek do pieczenia oraz proszek budyniowy. Wszystko dokładnie mieszamy
Na patelni rozgrzewamy olej i na gorący nakładamy po łyżce ciasta na każdy placuszek. Placki nie mogą być za duże, bo będą się źle przewracać
Smażymy z każdej strony na złoty kolor
Podajemy posypane cukrem pudrem lub polane miodem. Możemy też je dodatkowo podać z sezonowymi owocami