Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki twarogowe z budyniem mogą być pysznym obiadem na słodko, smakowitym deserem czy kolacją. Robi się je szybko i równie szybko znikają. Są pożywne smaczne i proste w wykonaniu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8416
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8416
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Ser rozgniatamy widelcem Dodajemy jajka i dokładnie mieszamy i rozcieramy łyżką
Dodajemy wszystkie sypkie składniki i dokładnie mieszamy
Na patelni rozgrzewamy olej i łyżką nakładamy masę twarogową na patelnię. Na jednego placka daję jedną dużą łyżkę ciasta
Smażymy z obu stron na złoty kolor
Na talerzu polewamy miodem lub obsypujemy cukrem pudrem