Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste placki z malinami to świetna opcja na wakacyjne śniadanie czy deser. Ekspresowe w przygotowaniu, pyszne i bardzo pożywne.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8698
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4683
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8698
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4683
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Składniki
Mąkę z proszkiem i solą przesiać. Jajka z cukrem i mlekiem ubić trzepaczką.
Do płynnych składników dodać przesianą mąkę i wymieszać do połączenia się składników.
Dodać maliny i delikatnie wymieszać łyżką. Placki smażyć na dobrze rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Przed podaniem posypać cukrem pudrem.