Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W chłodny dzień nie ma nic lepszego niż gorące racuchy prosto z patelni. To pomysł na pyszne śniadanie na słodko albo podwieczorek. Placuszki są delikatne i puszyste. Można podać ze świeżymi owocami, syropem klonowym, miodem lub dżemem, bitą śmietaną i cukrem pudrem.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11901
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 117
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8597
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155356
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1164
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11901
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 117
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8597
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155356
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1164
Składniki
W misce ubić jajko dodając szczyptę soli. Dodać rozgniecionego banana i mleko. Miksować do połączenia składników. Dodać mąkę, cukier, cukier waniliowy, proszek do pieczenia i cynamon. Całość zmiksować. Na patelni rozgrzać troszkę oleju i smażyć do uzyskania złotego koloru. Podać z ulubionymi dodatkami.