Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki bananowe są mega szybkie w przygotowaniu. Można je przygotować na śniadanie, obiad lub kolację. Będą też smacznym podwieczorkiem. Są też okazją do wykorzystania mocno dojrzałych bananów, których nikt nie ma ochoty już zjeść.
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5760
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1124
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 239
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5760
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1124
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 239
Składniki
Banany dokładnie rozgniatamy widelcem Dodajemy jajko i mieszamy
Do mokrych składników dodajemy mąkę, proszek i cukier waniliowy. Mieszamy Jabłko ścieramy na grubych oczkach i mieszamy z ciastem
Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i nakładamy ciasto na placuszki Smażymy z obu stron do zrumienienia
Podajemy z cukrem pudrem lub miodem i ewentualnie z sezonowymi owocami