Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki bananowe są mega szybkie w przygotowaniu. Można je przygotować na śniadanie, obiad lub kolację. Będą też smacznym podwieczorkiem. Są też okazją do wykorzystania mocno dojrzałych bananów, których nikt nie ma ochoty już zjeść.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1074
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1037
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12942
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1074
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1037
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12942
Składniki
Banany dokładnie rozgniatamy widelcem Dodajemy jajko i mieszamy
Do mokrych składników dodajemy mąkę, proszek i cukier waniliowy. Mieszamy Jabłko ścieramy na grubych oczkach i mieszamy z ciastem
Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i nakładamy ciasto na placuszki Smażymy z obu stron do zrumienienia
Podajemy z cukrem pudrem lub miodem i ewentualnie z sezonowymi owocami