Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moi drodzy zapraszam na pyszne placuszki, które możecie przygotować z dwóch składników.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 736
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Do misy blendera zakładam mieszadło do ubijania piany. Banana rozgniatam widelcem. Białko oddzielam od łóżka i wlewam do misy. Ubijam na prędkości 7 przez 4 minuty. Do białka dodaję żółtka i banana. Uruchomiam program 1 przez 30 sekund. Na rozgrzanej patelni na maśle klarowanym smażę placuszki. Przy pomocy dużej łyżki do zupy wylewam porcje na placuszki. Na średnim ogniu smażę około 2-3 minuty do zarumienia. Po tym czasie delikatnie przekładam na drugą stronę i Smazę około 1-2 minuty. Placuszki podaję z owocami i miętą.