Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przedstawiam deser, w którym znajdziesz i słodkie i kwaśne smaki. Danie może z powodzeniem zastąpić kolację z uwagi na to, że jest dosyć syte.
dwie patelnie
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18513
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30652
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18513
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30652
Składniki
1. Banany należy obrać, usunąć nitkowate włókna i przekroić wzdłuż. 2. Wycisnąć sok z pomarańczy i cytryny.
1. Rozgrzać masło na patelni i usmażyć banany aż do zarumienia z jednej i z drugiej strony. Uważać przy odkręcaniu, ponieważ smażone banany są bardzo delikatne.
1. Po obróceniu bananów posypać je cukrem, zalać sokiem z owoców, dodać goździki i rodzynki. Te czynności robimy już na mniejszym ogniu. 2. Podgrzewać całość aż do zagotowania.
1. Na oddzielnej patelni podgrzać rum, zapalić i płonącym polać banany. Gotowe! Smacznego! :)