Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 204
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 53
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 362
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 38
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 204
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 53
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 362
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 38
Składniki
W wodzie rozpuścić żelatynę.
Cukier, kakao, margarynę i rozpuszczoną żelatynę dobrze wymieszać i stopniowo podgrzewać do połączenia składników.
Po przestudzeniu (lekko ciepła) dodać po łyżce śmietany i roztrzepać.