Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez mąki! Bez cukru! Bez jajek i tłuszczu!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14431
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1683
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16546
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6647
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14431
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1683
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16546
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6647
Składniki
Kaszę jaglaną opłukać i ugotować, a następnie odstawić do wystygnięcia.
Dynię obrać ze skórki, ugotować i zblendować z bananem oraz stevią na mus.
Wszystko razem połączyć z amarantusem i wymieszać.
Uformować małe ciasteczka i piec około 40 minut w temperaturze 180 stopni.