Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pomidory faszerowane szpinakiem"
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 187
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3960
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 344
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 892
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 187
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3960
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 344
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 892
Składniki
Z pomidorów wydrąż środki, tak, żeby nadawały się do nafaszerowania.
Liście szpinaku umyj, przebierz i zblanszuj.
Posiekaj, dodaj sól, pieprz i startą gałkę muszkatołową. Podsmaż na patelni, dołóż śmietanę, fetę, posiekane ząbki czosnku i całość dokładnie wymieszaj.
Odstaw masę do przestygnięcia. Wbij 2 jajka i po nownie wymieszaj.
Nafaszeruj pomidory szpinakiem i wstaw do gorącego piekarnika na 20 min.
<strong>Przepis nadesłała: Barbara Krystosik</strong>Źródło: Kurier TV