Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Porzeczkowy keks"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 181
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 181
Składniki
Masło utrzyj z cukrami. Dodaj jajka, mąkę, proszek, mak i skórkę z limonki lub cytryny. Ucieraj, aż powstanie jednolita masa.
Owoce umyj, osącz, oprósz
Łyżkami mąki i wsyp do ciasta. Wymieszaj.
Wlej ciasto do formy. Piecz 50 minut w 180°C. Polukruj.
Czas przygotowania 80 min, ilość porcji 15, cena za porcję 0,65 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie