Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,mocno czekoladowe pralinki,mała przyjemność do kawy lub herbaty:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13647
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5898
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7715
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13647
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5898
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7715
Składniki
200 g czekolady roztapiamy (w rondelku nad większym garnkiem z gotującą wodą) i studzimy do temp pokojowej. Ser miksujemy z miodem dodając czekoladę a następnie wsypujemy posiekane migdały i dobrze mieszamy.Masę odstawiamy w zimne miejsce na ok 20-30 min. Pozostałą czekoladę (ok 50 g) ścieramy na tarce na drobnych lub grubych oczkach. Z masy lepimy kuleczki wielkości orzecha włoskiego i obtaczamy w czekoladzie,przechowujemy w lodówce,smacznego.