Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowsza wersja słodyczy. Niebiańsko słodkie, mięciutkie i wilgotne pralinki, które z łatwością przygotujesz w domu.
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7761
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2936
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1153
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1172
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7761
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2936
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1153
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1172
Składniki
W misce mieszamy masło orzechowe z miodem i mąką kokosową na jednolitą masę.
Następnie formujemy nieduże kuleczki, układamy na talerzu i wstawiamy do lodówki na ok 30 min.
W tym czasie rozpuszczamy czekoladę w kąpieli wodnej.
Schłodzone pralinki wyjmujemy z lodówki i obtaczamy w czekoladzie. Ponownie wstawiamy do lodówki do stężenia. Przechowujemy w lodówce.