Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowsza wersja słodyczy. Niebiańsko słodkie, mięciutkie i wilgotne pralinki, które z łatwością przygotujesz w domu.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1454
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 510
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1454
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 510
Składniki
W misce mieszamy masło orzechowe z miodem i mąką kokosową na jednolitą masę.
Następnie formujemy nieduże kuleczki, układamy na talerzu i wstawiamy do lodówki na ok 30 min.
W tym czasie rozpuszczamy czekoladę w kąpieli wodnej.
Schłodzone pralinki wyjmujemy z lodówki i obtaczamy w czekoladzie. Ponownie wstawiamy do lodówki do stężenia. Przechowujemy w lodówce.