Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowsza wersja słodyczy. Niebiańsko słodkie, mięciutkie i wilgotne pralinki, które z łatwością przygotujesz w domu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8257
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 448
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8257
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 448
Składniki
W misce mieszamy masło orzechowe z miodem i mąką kokosową na jednolitą masę.
Następnie formujemy nieduże kuleczki, układamy na talerzu i wstawiamy do lodówki na ok 30 min.
W tym czasie rozpuszczamy czekoladę w kąpieli wodnej.
Schłodzone pralinki wyjmujemy z lodówki i obtaczamy w czekoladzie. Ponownie wstawiamy do lodówki do stężenia. Przechowujemy w lodówce.