Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowsza wersja słodyczy. Niebiańsko słodkie, mięciutkie i wilgotne pralinki, które z łatwością przygotujesz w domu.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 30490
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9672
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2160
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4159
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 866
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 30490
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9672
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2160
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4159
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 866
Składniki
W misce mieszamy masło orzechowe z miodem i mąką kokosową na jednolitą masę.
Następnie formujemy nieduże kuleczki, układamy na talerzu i wstawiamy do lodówki na ok 30 min.
W tym czasie rozpuszczamy czekoladę w kąpieli wodnej.
Schłodzone pralinki wyjmujemy z lodówki i obtaczamy w czekoladzie. Ponownie wstawiamy do lodówki do stężenia. Przechowujemy w lodówce.