Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 194
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 29
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17424
Składniki
Ser mielimy dodajemy do niego roztopione i przestudzone masło, dwa jajka, dwie łyżki oleju, cukier i cukier waniliowy i zmiksować na gładką masę. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, przesiać i dodać do masy serowej. Zarobić gładkie ciasto.
Z ciasta formować wałeczki i zwijać na kształt precelków. Posmarować rozbełtanym jajkiem i piec w 200 stopniach przez 15minut. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.