Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka babka na każdą okazję
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 15
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7077
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154858
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1048
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 481
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 15
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7077
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154858
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1048
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 481
Składniki
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym, olej oraz przesiane obie mąki z proszkiem do pieczenia. Dodaj wyciśnięty sok i otartą skórkę z cytryny lub pomarańczy. Całość wymieszaj.
Keksówkę wyłóż papierem do pieczenia i przelej babkę . Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 st. i piec około 35 minut lub do suchego patyczka.
Po upieczeniu i wystudzeniu możesz polać polewą czekoladową lub posypać cukrem pudrem.