Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 491
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 600
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 4964
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4678
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 924
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8406
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 491
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 600
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 4964
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4678
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 924
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8406
Składniki
Krakersy pokrusz na małe kawałki ( ale nie na miał),
Dodaj do krakersów 2 puszki mleka i dobrze wymieszaj.
Dodaj do krakersów i mleka stopione (ostudzone) masło i dokładnie wymieszaj.
Przełóż wszystko do formy (ja piekę w teflonowej formie do tarty, więc nie smaruję jej tłuszczem) .
Na wierzchu posyp rozdrobnionymi orzechami i je lekko wciśnij w wierzch ciasta.
Piecz 30 minut w temperaturze 180 stopni.