Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 290
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52528
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 524
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 185
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 290
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52528
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 524
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 185
Składniki
Krakersy pokrusz na małe kawałki ( ale nie na miał),
Dodaj do krakersów 2 puszki mleka i dobrze wymieszaj.
Dodaj do krakersów i mleka stopione (ostudzone) masło i dokładnie wymieszaj.
Przełóż wszystko do formy (ja piekę w teflonowej formie do tarty, więc nie smaruję jej tłuszczem) .
Na wierzchu posyp rozdrobnionymi orzechami i je lekko wciśnij w wierzch ciasta.
Piecz 30 minut w temperaturze 180 stopni.