Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 52
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 159
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 185
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 52
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 159
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 185
Składniki
Krakersy pokrusz na małe kawałki ( ale nie na miał),
Dodaj do krakersów 2 puszki mleka i dobrze wymieszaj.
Dodaj do krakersów i mleka stopione (ostudzone) masło i dokładnie wymieszaj.
Przełóż wszystko do formy (ja piekę w teflonowej formie do tarty, więc nie smaruję jej tłuszczem) .
Na wierzchu posyp rozdrobnionymi orzechami i je lekko wciśnij w wierzch ciasta.
Piecz 30 minut w temperaturze 180 stopni.