Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to ciasto, które nadaję się idealnie dla osób niecierpliwych jak i na niespodziewanych gości, ze względu na szybkość jego wykonania oraz z podstawowych składników kuchennych
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Jest to porcja na dużą blachę z piekarnika (35cmx35cm) Masło roztapiamy na małym ogniu w rądelku Do miski dodajemy wszystkie składniki: jajka, cukier, roztopione masło, dżem,przesianą mąkę, mleko, cynamon, sodę, kakao. Wszystko razem mieszamy łyżka. Piec w temperaturze 180 stopni przez 40 minut