Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekładany sernik każda wersja sernika jest dobra! Z takim kruchym to smak dawnych lat!
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 142
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 277
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 680
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 73
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 124
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 142
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 277
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 680
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 73
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 124
Składniki
Ciasto: Cukier utrzeć z żółtkami. Dodać pozostałe składniki i wyrobić ciasto. Następnie włożyć je do lodówki na pół godziny. Podzielić na trzy części i upiec trzy placki na foremkach 25/36, w 180 stopniach do 20 minut każdy.
Masa z sera: Zmielony ser gotujemy wraz z margaryną, jajkami, cukrami. Do gorącej masy wlewamy budyń rozmieszany w mleku. Gotujemy chwilę i gorącym przekładamy placki. Wierzch ciasta dekorujemy polewą.