Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekładany sernik każda wersja sernika jest dobra! Z takim kruchym to smak dawnych lat!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14312
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1665
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16353
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6585
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14312
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1665
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16353
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6585
Składniki
Ciasto: Cukier utrzeć z żółtkami. Dodać pozostałe składniki i wyrobić ciasto. Następnie włożyć je do lodówki na pół godziny. Podzielić na trzy części i upiec trzy placki na foremkach 25/36, w 180 stopniach do 20 minut każdy.
Masa z sera: Zmielony ser gotujemy wraz z margaryną, jajkami, cukrami. Do gorącej masy wlewamy budyń rozmieszany w mleku. Gotujemy chwilę i gorącym przekładamy placki. Wierzch ciasta dekorujemy polewą.