Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się robi i smakuje wyśmienicie..
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3637
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3788
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 358
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 652
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3637
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3788
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 358
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 652
Składniki
Wszystkie składniki wsypujemy i wlewany do jednego naczynia po czym miksujemy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Przelewamy ciasto do tortownicy o średnicy 23cm i wyłożonej pergaminem zarówno dno jak i boki i wstawiamy do nagrzanego do 160stopni piekarnika . Pieczemy około 50min najlepiej sprawdzić wykałaczką czy nic się nie przykleja.
Po ostygnięciu polewamy polewą czekoladową i jak kto lubi można przłożyć bitą smietaną.