Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się robi i smakuje wyśmienicie..
 
         
         
         
            Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8581
 
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17375
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 520
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 81
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 199
 
            Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8581
 
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17375
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 520
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 81
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 199
 
         
         
                Składniki
Wszystkie składniki wsypujemy i wlewany do jednego naczynia po czym miksujemy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Przelewamy ciasto do tortownicy o średnicy 23cm i wyłożonej pergaminem zarówno dno jak i boki i wstawiamy do nagrzanego do 160stopni piekarnika . Pieczemy około 50min najlepiej sprawdzić wykałaczką czy nic się nie przykleja.
Po ostygnięciu polewamy polewą czekoladową i jak kto lubi można przłożyć bitą smietaną.