Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wartość kaloryczna 1 porcji: 465 kcal.
Ten deser to prawdziwe zbawienie dla osób, które są na diecie. Nie tylko świe...
Odsłon: 383
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 46
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 428
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 46
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 428
Składniki
Nasmaruj tłuszczem 2 miseczki na pudding, wysyp odrobiną brązowego cukru. Jabłko obierz pokrój w kosteczkę. Wymieszaj z żurawiną.
Do każdej z miseczek puddingowych włóż po porcji owoców. Resztę brązowego cukru, margarynę i jajko utrzyj, wyrób jednolitą masę dodając mąkę i kakao. Przełóż do miseczek. Każdą przykryj podwójną warstwą folii aluminiowej.
Ustaw na sicie zawieszonym nad garnkiem z wrzącą wodą i trzymaj na parze około 45 minut, dopełniając wrzącą wodę w miarę potrzeby.
Czekoladę stop z masłem i miodem oraz zapachem waniliowym. Gotowy pudding wybij na talerzyki. Polej sosem.
Przepisy Desery
Desery
Ciasto Ferrero Rocher
Desery
Truskawki z bitą śmietaną
Desery
Szybkie ciasto w 5 minut z truskawkami
Desery
Kruche ciasto z rabarbarem
Ciasto Ferrero Rocher
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 46
Truskawki z bitą śmietaną
Pachnące truskawki z bitą śmietaną to najprostszy letni deser uwielbiany prz...
Odsłon: 49